21.05.2020  |  Furniture  |  Udstyr

Funktionalisme møder højteknologi

Eva Solo præsenterer nu tv-standeren, Carry, der tilfører den teknologiske fladskærm en skandinavisk lethed.

I et design inspireret af arkitekten Arne Jacobsens funktionalistiske huse, er tv-standeren Carry fra Eva Solo kendetegnet ved en moderne og enkel formsans, hvor funktion og formål er i højsædet.  

Carry er udført i børstet rustfrit stål og minder lidt om et staffeli i sit formsprog, da den på elegant vis løfter fladskærmen fra gulvet, der giver en svævende effekt. Det er også denne funktion, som har givet anledning til navnet Carry. 

Bag på standeren findes der remme i læder, som gør, at tv-standeren også kan bruges som rumdeler, fordi detaljerne i læder får fladskærmen til at tage sig godt ud bagfra. Carry fra Eva Solo kan adopteres til seneste skærmteknologi og fås til fladskærme på op til 55 tommer. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere