25.05.2016  |  Business  |  Branchenyt

Fugato-højtaler høster international anerkendelse

Kähler og System Audios keramikhøjtaler Fugato vinder en Red Dot Award.

Et samarbejde mellem designvirksomheden Kähler og højtalerproducenten System Audio har ført til den prisvindende keramikhøjtaler Fugato.

Højtaleren har tidligere vundet en Iconic Award, og nu kan producenterne bag glæde sig over endnu en pris: nemlig en Red Dot Award for exceptionelt design. Det skriver Sjællandske Medier.

”Vi har ikke kunnet ønske os en bedre modtagelse. Det er en dejlig anerkendelse, at andre også kan se værdien i de produkter, som vi udvikler. Anerkendelsen understøtter, at dét, vi sigter efter, også falder i andres designsmag”, siger Camilla Christensen, Head of Product Development & Purchase hos Kähler.

Læs også: Kähler lancerer højtaler

De to samarbejdspartnere har haft en vision om at skabe en vis synergi mellem lyd og æstetik i den nye højtaler:

”Højttaleren har i mange år været kendt for at være en kasse, som ingen gider at interessere sig for. Den opfattelse ville vi gerne rykke ved, og her har samarbejdet med Kähler været ideelt”, siger Ole Witthøft, der er grundlægger og udviklingschef hos System Audio.

Fugato er trådløs og fås i fire forskellige farver.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere