13.10.2020  |  Business  |  Branchenyt

FSC Danmark sætter fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er i højsædet når FSC Danmark afholder en digital konference senere på året.

Den 19. november afholder FSC Danmark en digital konference, Designing for Sustainability. Konferencen skal sætte bæredygtighed på dagsordenen med danske virksomheder, der arbejder med grøn omstilling. 

Konferencen kan give direktører, CSR-ansvarlige samt branding- og kommunikationsansvarlige - eller bare alle med interesse i grøn omstilling - indblik i net-positivitet, cirkulær økonomi, bæredygtig branding, hvad forbrugerne egentlig går op i og arbejde med holistisk bæredygtighed.

Selvom konferencen foregår digitalt, vil der stadig være mulighed for at netværke, hvor FSC Danmark indtænker flere netværk-sessions i programmet.

Man kan tilmelde sig konferencen her.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere