06.05.2021  |  Interior  |  Bad

Frisk dit badeværelse op med OMHU

Indhold fra partner Hvad er dette?

Omhu Boligtekstiler udvider produktsortiment – nu med 100% økologiske håndklæder

Frisk dit badeværelse op

Vil du have lidt mere liv på badeværelset eller trænger du blot til at skifte håndklæder, som har mistet deres farver og fylde. Med et stribet håndklæde fra OMHU skaber du spil og mønster på badeværelset og giver det et frisk look. Kombinér det, ensfarvet håndklæde, der hænger på knagen med et matchende håndklæde med smalle striber.

Omhu bolig tekstiler

100% økologi og anstændighed er det, Omhu stræber efter. Dette gør vi ved at beskytte og respektere miljøet, samt værne om menneskerettigheder i alle aspekter. Vi følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne. Alle håndklæder fra omhu er certificeret med Fairtrade, GOTS, Svanemærket, SA8000 samt Oeko-tex.

Økologiske håndklæder

Omhu håndklæder er de blødeste og mest bæredygtige håndklæder i en kraftig økologisk bomuldskvalitet,  og sikrer en maksimal holdbarhed samt en lækker blødhed, grundet velour på den ene side og frotté med fantastisk tørreevne på den anden. Serien findes i flere forskellige farver, så den passer netop til dit badeværelse, og som kan findes på www.omhu.eu.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere