25.08.2021  |  Business  |  Branchenyt

Fremtiden for Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholm Design Events har præsenteret en ny vision for fremtidige messer med fokus på Stockholm Furniture & Light Fair og Formex.

Det omfatter konceptuelle renoveringer, nye digitale produkter og en stor investering i nyheder og indsatser året rundt i forhold til at inspirere udstillere og besøgende med seneste nyt fra designverdenen ikke bare i forbindelse med messerne med året rundt.

Samtidig er chefredaktør og journalist Hanna Nova Beatrice ny Project Area Manager for Stockholm Furniture & Light Fair fra oktober.

"Under pandemien har vi hørt på og talt med vores mange kunder; udstillere, besøgende og partnere før vi begyndte at udvikle nye ideer og friske vores messer op. Vi er helt klar over vigtigheden af at fastholde en konstant tilstedeværelse og holde alle opdaterede 365 dage om året. Derfor investerer vi stort I vores messer og I andre fysiske og digitale aktiviteter, der vil finde sted sideløbende med messerne. Et godt eksempel er Stockholm Design Week i februarFebruary, parallelt med Stockholm Furniture & Light Fair, og hertil kommer Stockholm Design Week i august sideløbende med Formex. I begge ugerne vil der være fokus på design indenfør møbler, mad og musik”, forklarer Chicie Lindgren, Business Area Manager Stockholm Design Events på Stockholmsmässan.

Forud for 2022 messerne, vil indholdet blive ført up to date så man kan skabe en oplevelses- og aktivitetsbaseret mødeplads; interaktivt, emotionelt og sensorisk.

- PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere