13.04.2018  |  Business  |  Branchenyt

Fremgang for Muuto

Designvirksomheden Muuto øgede i 2017 sin indtjening med hele 23 procent, viser årsregnskabet.

Muuto har siden starten for ca. 11 år siden satset på design og møbler med et klart skandinavisk formsprog og i ”affordable luxury”-segmentet. Det har været så stor en succes for virksomheden, at der år efter år er skabt tocifret fremgang i indtjeningen.

I 2017 tjente Muuto 70 millioner kroner efter skat sammenlignet med 57 millioner kroner året før, hvilket er en fremgang på 23 procent.

Før skat lyder resultatet på 97 millioner kroner sidste år mod 74 millioner kroner i 2016.

Ifølge årsberetningen betegner Muuto selv resultatet som tilfredsstillende og forklarer, at man de senere år har opnået en stærk markedsposition, hvilket giver mulighed for yderligere ekspansion inden for boligtilbehør, lamper og møbler.

Blandt andet er overskuddet fra salg af lamper, puder, knagerækker og stole steget med 30-50 procent over de sidste fem år.

I 2018 forventer virksomheden ligeledes en tocifret vækst i omsætning og indtjening, såfremt markedsbetingelserne ikke ændrer sig.

Lige før årsskiftet blev Muuto solgt til amerikanske Knoll for den nette sum af 1.9 milliarder kroner.

www.muuto.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere