08.01.2016  |  Business  |  Branchenyt

Fremgang i julehandlen

Julehandlen 2015 oplevede vækst. ”Der er ikke tale om en prangende vækst, men trods alt en fremgang”, lyder det.

Julehandlen 2015 er ovre, og til stor glæde for den danske detailhandel var der masser af købelystne julekunder. Det viser en dankortopgørelse fra Nets i perioden den 1. til den 23. december ifølge detailfolk.dk.

Danskernes dankortforbrug i december steg med 6,6 procent sammenlignet med tal fra samme periode 2014. Således lød det samlede forbrug på 29,6 milliarder kroner.

”Det er glædeligt, at julehandlen gik frem i år. Tallene flugter fint med vores egen prognose. Der er ikke tale om prangende vækst, men trods alt en fremgang, som giver håb om, at det danske privatforbrug er i bedring. Forbrugernes købelyst er afgørende for detailhandlen og privatforbruget”, siger markedsdirektør Henrik Hyltoft fra Dansk Erhverv til detailfolk.dk.

Den 22. december toppede som den dag, hvor Dankortene blev kørt mest igennem terminalerne. Her lød forbruget på 1,7 milliarder kroner, hvilket sender dagen ind på en tredjeplads over dage med de højeste dankortforbrug.

De officielle tal fra Danmarks Statistik ventes dog først at blive offentliggjort i slutningen af januar.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere