07.02.2020  |  Business  |  Branchenyt

Frandsen Lighting får ny CEO

Frandsen Lighting har pr. 1.2 fået ny CEO. Det er Søren Schøllhammer, der tidligere har arbejdet som COO i designvirksomheden Hay der tiltræder posten.

Søren Schøllhammer afløser Torben Paulin på posten, der har siddet som direktør siden august, da han som bestyrelsesformand skiftede til CEO.

Det nye direktørskifte kommer som følge af, at Frandsen Lighting ved årsskiftet blev opkøbt af Nine United, som er ejet af Bestseller-grundlæggeren Troels Holck Povlsen.

”Ejerskiftet kommer ganske udramatisk oven på salget til Nine United. Opgaven bliver nu at få gang i væksten i samarbejdet med vores nye ejer. Frandsen Ligthing er trådt ind i virksomheden med et solidt fundament, og nu har vi et stykke arbejde, der skal gøres”, siger Søren Schøllhammer til Electronic Supply, og fortsætter:

”Min første opgave bliver at finde ud af, hvilke muligheder vi har i samarbejde med Nine United. Vi kommer til at have stort fokus på at vækste salgsorganisationen og salget”, siger Søren Schøllhammer.

www.frandsenretail.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere