25.02.2020  |  Business  |  Branchenyt

FRAMING vender tilbage

Den kuraterede designudstilling, der havde sin debut under 3daysofdesign sidste år, er tilbage med særligt fokus på bæredygtighed og miljøvenligt design.

Inspirationen bag FRAMING er hentet i Milano, hvor messen Salone Del Mobile fyrer op for aktiviteter, udstillinger og events på tværs af byen og hvor bl.a. smukke historiske paladser lægger scene til designudstillinger, pop-ups og spændende events.

FRAMING holder til i Odd Fellow Palæet og sidste års succes følges nu op af endnu en kurateret udstilling med fokus på bæredygtighed og miljøvenligt design samt farver, der i øjeblikket er en stor tendens indenfor boligen. 

Opdatering: OBS ny dato pga. coronavirus

FRAMING rykkes sammen med 3daysofdesign til 3.-5. september 2020.

På FRAMING, der finder sted den 3.-5. september kan omkring 25 forskellige danske og internationale designbrands indenfor belysning, møbler, kunst, håndværk og livsstil opleves, heriblandt Auping, By Lassen, Cooee Design, Eero Aarnio Originals, Flügger, Four Design, Fredsted Floors, Lange Production, Mogens Hansen, Nordicmodern, Occhio, Orbital Systems, Petite Friture, Ro Collection, Shade, Toni, Unidrain og Ygg & Lyng.

FRAMING arrangeres af Samira Kudsk og er kurateret af arkitekt Flemming Lindholdt.

www.samirakudskpr.dk/brands/framing

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere