20.04.2021  |  Interior  |  Branchenyt

Framing i nye rammer

Framing kan igen i år opleves i forbindelse med 3 Days of Design 16.-18. september i København. Denne gang i helt nye eksklusive rammer på Kongens Nytorv 5, hvor det grandiose og historiske Harsdorffs Hus skal danne rammen om designeventen.

Framing er et fælles udstillingskoncept inspireret af Salone Del Mobile, der er kendt for sin helt unikke atmosfære i Milanos historiske bygninger, hvor smukt design år efter år redefinerer sig selv. 

"Visionen bag Framing har været at skabe en alternativ ramme for den designoplevelse, som vi kender fra de traditionelle møbelmesser. Framing er et kurateret galleri, der inviterer indenfor til designtalks, installationer og klassisk håndværk. Vi samler alt i ét hus med fokus på livsstilsdesign og med en unik atmosfære af lys, design og rum", fortæller ejer og stifter af Framing, Samira Kudsk, der tidligere har afholdt eventen i Odd Fellow Palæet.

Harsdorffs Hus vil der være omkring 10-15 forskellige danske og internationale designbrands indenfor belysning, møbler, håndværk og livsstil til at skabe ét stort galleri, hvor hvert produkt er nøje udvalgtså udstillingen får et stramt, visuelt udtryk.

"Under 3 Days Of Design vil Framing være mødestedet for kreative, såvel som kommercielle samarbejder imellem brands og designere indenfor både design-, interiør- og livsstilsvirksomheder. Det skal være et referencepunkt for de deltagende designbrands - et sted hvor de kan præsentere design på en ny og kunstnerisk måde i samspil med de historiske kulisser", siger Samira Kudsk.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere