27.03.2023  |  Interior  |  Dekoration

Fra tegning til virkelighed

I det gemte arkivskab, der lå til grund for relanceringen af FDB Møbler for nu 10 år siden, fandt man tegningerne til denne smukke vase men uden navn eller signatur fra en designer. På tegningen var vasen navndøbt 'Majs', men nu vækker FDB Møbler altså vasen til live i en nyfortolket version under navnet Lupin.

Tegningerne af vasen stammer fra dansk designs guldalder i midten af det 20. århundrede, men vasen blev aldrig til mere end et motiv på papiret. Nu omskriver FDB Møbler historien om den smukke vase, der endelig kommer til live i to nyfortolkede versioner. Den unikke historie går hånd i hånd med vasernes unikke formsprog, der leder tankerne hen på den danske, organiske natur. 

Nyfortolkningen af vaserne referer til de smukke, danske sommerblomster, der skulpturelt popper op i det danske landskab i sommersæsonen. På samme smukke måde vil vaserne hurtigt fange øjet i indretningen, hvor den vil skabe blikfang med både udtryk, farve og materiale. De smukke vaser er glaseret i to forskellige farver; en varm grå og en gylden brun, der hver især sikrer sit eget unikke særpræg – og ikke to vaser er ens.

www.fdbmobler.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere