11.12.2018  |  Furniture  |  Design

Fra restprodukt til sofabord

Bruunmunch præsenterer et nyt bord lavet af sten fra restproduktion.

Bruunmunch er et dansk møbelbrand, startet af barndomsvennerne Jacob Munch og Henrik Bruun. I år fejrer firmaet 10-års jubilæum som producent af kvalitetsmøbler. Alle Bruunmunchs møbler er produceret indenfor 150 km fra hovedkontoret i Esbjerg.

Nu lancerer firmaet et helt nyt design - STONEupcycle, som udover at være et designmøbel, også gør noget for at nedbringe forbruget af materialer i forbindelse med møbelproduktion.
"Ideen kom, da jeg sammen med designer Claus Simonsen var nede at besøge L. M. Billeschous stenhuggerier nær Vejle, hvor jeg ser de her store bunker af stenplader, som bare ligger og venter på at blive smidt ud", forklarer CEO i Bruunmunch Jacob Munch og fortsætter: ”Vi så en fantastisk mulighed for at skabe et fantastisk sofabord, samtidig med, at vi kan udnytte et restprodukt, som ellers bare er tilovers".

STONEupcycle består af et stel i pulverlakeret stål og fås i to størrelser med bordplader i granit, silestone, marmor eller keramik.

www.bruunmunch.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere