26.10.2015  |  Business  |  Branchenyt

Fra restaurations- til interiørbranchen

Rikke Malling har i mange år arbejdet som tjener og restauratør. Det erhverv er nu skiftet ud med interiør, design og butik.

I en række år har Rikke Malling arbejdet sammen med sin mand Torsten Schmidt inden for restaurationsbranchen. Men for tre år siden skiftede Rikke Malling branche og blev interiørdesigner.

Rikke Malling åbnede Malling Living i 2012, og året efter kom hendes første boligdesigns på markedet. I dag består sortimentet af vaser, lysestager, graderobestativer, bakker og julepynt, mens flere designs er på vej. Det skriver Jyllands-Posten Aarhus på sin hjemmeside.

Det er Rikke Malling selv, der idéudvikler og tegner produkterne i hånden, mens en freelancedesigner retegner skitserne.

Ifølge Jyllands-Posten Aarhus er stilen enkel og funktionel:

”Det skyldes min baggrund i restaurationsbranchen, hvor jeg selv manglede vaser og lysestager, der kunne holde til at blive brugt hver dag”, siger Rikke Malling, hvis design i dag forhandles i USA, Tasmanien, Korea, Norge og Tyskland.

I foråret åbnede Rikke Malling butik og showroom på Nordre Strandvej i Risskov, Aarhus.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere