28.09.2018  |  Business  |  Branchenyt

Fra præsident til høvding

Den tidligere amerikanske præsident Barack Obama gæster Danmark og kommer til at sidde godt i Finn Juhl designede møbler.

I dag er Barack Obama i Danmark, nærmere bestemt Kolding. Den tidligere amerikanske præsident er her for at deltage i en modereret Q&A session med erhvervsledere og studerende ved Syddansk Universitet arrangeret af Business Kolding. Men ikke nok med at den tidligere præsident skal tale med danske erhvervsleder og studerende, så skal han sidde i dansk designede møbler. Det skrev Dagbladet Ringkøbing-Skjern i sidste uge.

Det er møbelvirksomheden Onecollection, der leverer stole til den scene, som den tidligere præsident skal tale fra. Virksomheden producerer den danske møbelarkitekt Finn Juhls møbler, og det bliver en af arkitektens nok mest kendte stole; "Høvdingestolen", som præsidenten skal sidde i på scenen foran 700 tilskuere.

Udover to høvdingestole i mørkt træ og lyst skind til scenen leverer Onecollection også Finn Juhl-møbler til et backstage-lokale til præsident Obama og hans folk.

www.finnjuhl.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere