07.08.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Fra plastik til bæredygtige gardiner

Luxaflex præsenterer en ny kollektion af gardiner lavet af 50 procent genanvendt plast fra verdenshavene. Den bæredygtige kollektion indeholder de lange stofgardiner Sea og rullegardinerne Sea-Tex.

Stofgardinerne Sea fås i ti naturlige farver, inspireret af de have og strande langs Stillehavskysten i Mellemamerika, hvor plasten er indsamlet fra. Det spænder fra lyse sandfarver til de nedtonede havblå og oceangrønne nuancer.

 Den genvundne plast, som bruges i stoffet, er kombineret med polyester for at skabe et blødt og bølgende gardin med et luftigt hørlook. 

Vævningerne i Sea-Tex rullegardinerne reflekterer effektivt sollys og varme, hvilket betyder, at vævet holder varmen tilbage, så rummet bibeholder en behagelig temperatur. Sea-Tex er et screenvæv, hvilket giver en god afskærmning for sol og genskin, samtidig med at du kan se ud igennem det.

Rullegardinerne fås i fem forskellige farver og skræddersyes, ligesom Luxaflex’ øvrige kollektioner, efter eget ønske og behov.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere