22.01.2019  |  Business  |  Branchenyt

Fra køkkenet til resten af hjemmet. Brand rykker ind på møbelmarkedet!

Det er næsten blevet normen at flere og flere møbelvirksomheder bevæger sig over i accessories-verdenen, men nu tager et kendt dansk firma med køkken- og dining-produkter fat på møbelsegmentet og lancerer en helt ny møbelkollektion.

På den kommende Stockholm Furniture & Light Fair 2019 lancerer Eva Solo en helt ny produktkategori bestående af møbler og belysning under Eva Solo brandet. Eva Solo Furniture er navnet på den nye kollektion. Det skriver Eva Solo i en pressemeddelelse.

Vil dække hele hjemmet

I mere end to generationer har Eva Solo produceret produkter til primært køkkenet og spisebordet med fokus på nytænkning, funktion og materialer. Med den nye møbelkategori viderebringer Eva Solo deres passion for godt design til resten af hjemmet. Det gør de udelukkende af en simpel grund; fordi de har lyst.

I pressemeddelelsen beskrives den nye møbelkollektion som opsigtsvækkende og samtidig underspillet. Kollektionen tæller både møbler og belysning og der er fokus på klare og æstetiske linjer, der skal skabe ro, varme og enkelhed. Ligesom ved Eva Solos andre produktkategorier er brugsværdien i den nye møbelkategori prioriteret højt.

”Et møbel er funktionelt, når det på alle planer føles rigtigt - hverken mere eller mindre. Ægte og langtidsholdbart design skabes nemlig med passion. Det handler mere om kærlighed end kold beregning. Det er derfor, at vi med stolthed kan sige: Vi laver møbler, fordi vi har lyst”, forklarer Jan Engelbrecht, CEO hos Eva Solo A/S.

Der er flere designere involveret i Eva Solos første møbelkollektion heriblandt designduoen Tools og ARDE design studio. Førstnævnte har allerede arbejdet sammen med Eva Solo i mere end 20 år.

Den nye møbelkollektion præsenteres for pressen og forhandlere på Stockholm Furniture & Light Fair 2019, den 5.-9. februar på i Hal B på stand 10:20. Her præsenteres ti produktserier inden for møbler og lamper heriblandt stolen, Abalone (se billede).

Der kan læses et uddybende interview med adm. direktør i Eva Solo, Jan Engelbrecht, i næste nummer af Designbase, der udkommer 9. marts. Her fortæller han ligeledes om den nye Eva Solo møbelkollektion.

www.evasolo.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere