23.08.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Fra ikon til hverdagsdesign

Normann Copenhagen har introduceret nyt designbrand i samarbejde med Tivoli.

Tivoli-kollektionen forener det bedste fra dansk kulturarv og design og er starten på et helt nyt designbrand, der vil blive solgt globalt. Fællesnævneren for kollektionen er et legende og internationalt look. Normann Copenhagen har arbejdet med en bred variation af former, såsom gitre, riller, harlekin og prikker, mens gentagelser, lag på lag, gennemsigtighed og bevægelse er blevet brugt som dynamiske designgreb. Et varieret materialevalg, fra skinnede metaller til varme træsorter over til bløde tekstiler og tidløst porcelæn, afspejler dybden i den overvældende kollektion. På tværs af produktgrupperne skaber formgivning, prints og farver en fælles, genkendelig DNA.

Den omfattende kollektion består bl.a. af en serie af stilfulde knager, vægspejle og bakker i changerede blågrønne farver inspireret af de flotte påfugle, der frit bevæger sig rundt i Tivoli. Den ikoniske trærutsjebane fra 1914 har inspireret til skåle i stål og træ. Mens parkens velkendte lysunivers er fortolket som lysestager og en belysningskollektion af væglamper, bordlamper og pendler. Her finder man blandt andet Emperor pendlen, hvis karakterfulde moderne design, skabt af en lang, slank hals og sfæriske detaljer i skinnede messing, henter inspiration i havens asiatiske arkitektur.

Med service-stellet Banquet kan man skabe sin egen Tivoli fortælling gennem borddækningen. Et raffineret mønster af linjer og cirkler foldes ud i mundblæste vinglas, bestik i rustfrit stål og et stateligt porcelænsstel i 17 dele. Tivoli kollektionen byder også på en række af skønne prints. Nyfortolkninger af klassiske candy stripes giver associationer til havens søde sager, og Tivoli gardernes sidestribede buks er forvandlet til et simpelt to-stribe print. Printet Fairy Lights har referencer til havens lys og mønstre, mens overdimensionerede udgaver af klassiske, ternede prints er inspireret af det danske frokostbord. Det håndtegnede print Walk in the Park er frit komponeret af genkendelige elementer fra blomster, fliser, Pantomime Teatret og luftballoner sat sammen til et finurligt mønster.

www.normann-copenhagen.com

-SSK

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere