22.07.2022  |  Bloom  |  Belysning

Fra et mesterværk til to

Det handler om helt nye materialer og skiftende tendenser, når Flos sætter fokus på Konstantin Grcics lille mesterværk Mayday. 

Lampen med den unikke krog og den lange ledning bevæger sig nu ikke kun fra rum til rum, men ud under åben himmel, hvor den griber fat i havens træer, terrassens parasol og altanens loft. 
 
Begge varianter af Mayday er fremstillet i genanvendt polypropylen uden brug af lim. Hvor indendørsmodeller har fået nye farver; orange, lilla og klassisk sort, så er udendørsvarianten blevet farvelagt med løvgrøn, sennepsgul og sort.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere