18.11.2020  |  Interior  |  Belysning

Fra barok til Indien

Farver er mange ting. Der er dem, som skaber associationer om spændende himmelstrøg, fortæller historier og gør, at de hurtigt finder vej ind i hjemmet.

Sådan en farve er Indian Yellow. En farve, som Flos har valgt at farvelægge bordlampen Bellhop med. For at løfte denne farve yderligere lanceres i samme åndedrag Blue Grey, hvis ro og klassiske toner klæder enhver anden farve og stil.
 
Bellhop indgår i en omfangsrig familie og er tegnet specifikt til The Design Museum i London, som ønskede sig en lampe, der kunne kaste lys fra museets vægge, lofter og udendørsarealer – og skabe den nødvendige intimitet, der skal til for at gøre for eksempel en restaurant til noget ganske særligt både atmosfærisk og kulinarisk.
 
Bellhop består af en slank fod, hvorpå en overdimensioneret skærm udsender et blødt lys lige præcis nok til at oplyse et bord.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere