23.06.2022  |  Business  |  Branchenyt

Foscarini opkøber Ingo Maurer

Foscarini og Ingo Maurer GmbH har netop underskrevet en aftale om at indlemme den tyske virksomhed i Foscarinis kreative portefølje i den dekorative belysningssektor. 

Handlen indebærer Foscarinis opkøb af 90 procent af aktierne i Ingo Maurer, mens de sidste 10 procent forbliver på familiens hænder hos Sarah Utermöhlen, datter af den ikoniske tyske designer. 

Grundlagt i 1966 af designer Ingo Maurer er virksomheden Ingo Maurer GmbH et brand, som med stor ekspertise skaber og fremstiller lamper, spektakulære unikaværker og belysningssystemer. 

Værker, der kombinerer det almindelige med det ekstraordinære og provokerer og underholder på samme tid gennem en fascinerende spænding mellem teknik og udtryksfuldhed. 

Alle produkter designes og udføres med originale håndværksprocesser på hovedkvarteret i München af Ingo Maurer teamet og distribueres efterfølgende over hele verden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere