10.06.2022  |  Furniture  |  Design

Fortidens fortolkninger

Med Havana tilføjer Eilersen endnu en loungestol til sin kollektion, og Havana er mere end bare en stol. Havana kan have helt forskellige udtryk alt efter om den bliver præsenteret med armlæn og ryg med en eller to arme eller blot som en rund organisk puf.

Havana er inspirationsmæssigt en fusion mellem klassisk dansk design fra 50'erne blandet med gamle Cuba stole fra Art Deco perioden i 1930-40'erne. 

Designduoen Lab 15s udgangspunkt var, modsat de gamle 50'er- og Cuba stole, at skabe en lounge stol med en større lethed og mindre volumenfylde, som gør den langt mere anvendelig i nutidens indretning.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere