23.12.2020  |  Interior  |  Belysning

Forskønnende lys

Med en vision om at forene materiale med geometriske former, alsidige farver og særprægede faconer, har Reflections Copenhagen skabt en eksklusiv, håndlavet krystalkollektion.

Kollektionen indeholder blandt andet fyrfadsstager med kunstnerisk statuette, majestætisk form og elegant detaljering.

Reflections Copenhagens 'Chicago'-fyrfadstage udstråler moderne luksus og har et skarpt designsprog, der ændrer sig afhængigt af det interiør, som omgiver stagen. 

Chicago er et håndlavet designobjekt med betagende, geometriske former, som med garanti vil iklæde den mørke vinter med dens betagende og smukke lys-refleksionerChicagos form og farvekombinationer tilføjer et kantet, dog feminint udtryk til borddækningen, badeværelset eller som elegant og originalt input til et klassisk stilleben.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere