31.05.2016  |  Business  |  Branchenyt

Formland-trendzone fokuserer på farver og lys

Når Formland Autumn løber af stablen fra den 18. til den 21. august 2016 bliver det med trendzonen ’Focus’, hvor lysets stråler mødes, og hvor farver opstår.

På latin betyder ’Focus’ ildsted. Det har Formland taget til sig i sin Autumn-udgave af Herning-messen med trendzonen Focus. Her mødes lysets stråler, og farverne opstår, skriver Formland på sin hjemmeside.

På Focus-trendzonen arbejdes der med farver, teksturer og materialer i fem universer, som har en sammenhæng til lys og interiør. De fem universer er: Pop-up Morning, Elemental Living, Off Beat Party, Artisan Dining og Red Dessert Lounge.

Formland skriver selv følgende om Focus:

”I Hal K byder vi velkommen til trendzonen Focus, hvor rammerne er en hvid bistro, og hvor de fem farvede podier har fokus på tidens tendenser. Her kan du samle din opmærksomhed, koncentrere dit fokus og blive fyldt op med masser af inspiration”.

Efterårets udgave af Herning-messen finder sted fra den 18. til den 21. august 2016.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere