23.04.2019  |  Interior  |  Accessories

Formland tiltrækker toppen af dansk design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Formland er stedet, hvor hele interiør- og designbranchen samles. Det gælder således også de store danske brands, og netop nu har Normann Copenhagen meldt sig under fanerne til den kommende messe, Formland Autumn, der finder sted 15.-18. august

Formland er kendt for at være en bred, stor og stærk fælles platform for hele den samlede danske interiør- og designbranche, og efterårets udgave - Formland Autumn - bliver ingen undtagelse. Traditionen tro samler messen både upcoming og store, etablerede brands, og til den kommende messe fra 15. til 18. august kan besøgende således igen se frem til at gå på opdagelse blandt toppen af dansk design.

Multibrand-huset Rosendahl Design Group har allerede sikret sig en plads på messen til sine ni selvstændige brands såsom Kähler, Kay Bojesen, Holmegaard og Lyngby Porcelæn, mens det danske interiør- og møbelbrand Normann Copenhagen også har meldt sin ankomst.

- Deltagelse på Formland er rigtig godt givet ud for os, og vi forventer som altid at få en masse salg, ordrer og omsætning med hjem - der er ikke så meget hokuspokus der. Formland har skabt - og bliver samtidig ved med at videreudvikle på - et rigtig godt og relevant produkt, som vi glæder os rigtig meget til at tage del i, siger Poul Madsen, administrerende direktør i Normann Copenhagen.

Det er langtfra første gang, at Normann Copenhagen er repræsenteret på Formland - og det er der en særlig grund til. Ifølge direktøren er messen med til at skabe synlighed og give mulighed for at møde både eksisterende og nye kunder på en anderledes måde end i det daglige.

- Det er en del af vores strategi at deltage ved flere messer, fordi det er den bedste og mest effektive måde at møde kunder og fremvise produkter og kollektioner på. Det er både nemmere og sjovere at vise vores ting på en messe som Formland, hvor besøgende kan mærke og opleve produkterne i levende live i stedet for blot at se enkelte prøver og kataloger, siger Poul Madsen.

Dansk design fortjener et særligt samlingspunkt
Da Formland Spring 2019 løb af stablen, var det med besøgsfremgang, og det vidner om, at messen tilbyder noget helt unikt, som tiltrækker både danske og internationale besøgende til Herning, mener projektleder på Formland, Mai-Britt Risvig Flyvholm. Ifølge hende fortjener dansk design og den stærke danske designhistorie en særlig messe:

- Med de mange kvalitets-designprodukter og designere, vi har i Danmark, bør vi stå sammen som én stærk platform, der virkelig kan sætte os på verdenskortet. Der er ingen tvivl om, at der kigges på Danmark, når der tænkes og snakkes design, siger projektlederen og tilføjer:

- På andre udenlandske messer står danske udstillere side om side med andre internationale udstillere og kan ikke på samme måde sende det stærke signal om dansk/skandinavisk minimalistisk og eksklusivt design.

Formland Autumn slår dørene op 15.-18. august, og når det sker, fyldes MCH Messecenter Herning som vanligt med det nyeste inden for alt fra bolig, belysning og botanik til køkkenudstyr, kunst og keramik.

Om Formland
Formland er en livsstilsmesse, som gennem 35 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for interiør og design til to årlige messer i MCH Messecenter Herning. Det er her, branchen mødes, netværk skabes, handler indgås, og butikker opdateres med et væld af interiør- og designnyheder.  

Tags: Formland

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere