29.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

Formland Spring 2021 er aflyst

Formland, der skulle have været afviklet 11.-14. marts er nu aflyst. Det sker på baggrund af regeringens udmelding torsdag om at fastholde alle nuværende restriktioner frem til 28. februar, og først herefter at genåbne langsomt.

Fra Formlands side erkender man, at det betyder, at der ikke bliver mulighed for at holde messe midt i marts.
”Det er ærgerligt men nødvendigt. Den seneste udvikling i coronasituationen betyder, at vi har besluttet af aflyse Formland Spring 2021
I december besluttede vi i samarbejde med branchen at udsætte Spring-messen fra starten af februar til midten af marts. Men udsigterne er på ingen måde som håbet, og på torsdagens pressemøde blev restriktionerne forlænget til 28. februar.
Omkring genåbningen understregede Statsministeren, at den tidligst vil begynde på et tidspunkt i marts, og at vi ikke skal forvente en genåbning i samme tempo som sidst, lød det på pressemødet.

Med den seneste udvikling i coronasituationen og det klare budskab om en langsom genstart ser vi ingen tegn på, at messeaktivitet vil være mulig 11. marts, og på baggrund af det har vi med opbakning fra messekomitéen besluttet at aflyse Formland Spring 2021 og fokusere på Formland Autumn 19.-22. august, hvor vi sammen med branchen vil gøre os umage for at skabe en mindeværdig messe.

Dog lyder det også, at man støtter op om udstillerne digitalt med et ”live” udstillerkatalog, der vil ligge på nettet til brug for indkøberne. ”Vi lægger skinnerne, mens toget kører, men det vil blive et brugbart værktøj og et supplement til den fysiske messe, vi glæder os til at afvikle 19.-22. august”.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere