25.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

Formland sætter fokus på no waste-kulturen

Udstillingen ’We Care’ vil vise hvordan affald kan genanvendes til nyt design

I samarbejde med bæredygtige udstillere har Formland skabt et område, hvor man kan følge forskellige scenarier af bæredygtighed, og se nogle af de mange metoder en virksomhed kan benytte til bæredygtig produktion.

På udstillingen 'We Care' i Hal E kan man se den utrolige rejse et affaldsprodukt er på, når det bliver genanvendt til et nyt design.

Det er hensigten med udstillingen at oplyse om bæredygtige muligheder og nogle af de mange forskellige måder, hvorpå man kan lave ansvarlig produktion og dermed tage et socialt ansvar.

Læs mere om Formland og udstillingen her: www.formland.dk/aktiviteter/we-care

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere