22.06.2022  |  Interior  |  Trends

Formland klar med trendsættende zoner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Designmessen Formland sætter i år dagsordenen med Trendzonen og Event-Zonen skabt af henholdsvis Studie FlyHelsted og Eckmann Studio. Her bliver sanserne stimuleret med masser af mønstre og farver samt ikke mindst lærerige talks og masterclasses.

Trendzonen og nyskabelsen Event-Zonen tager form og bliver helt centrale størrelser, når interiør- og designmessen Formland til august atter udspiller sig i MCH Messecenter Herning. Trendzonen, der bygges op efter koncept af Studie FlyHelsted, har fået titlen 'Modern Nomad - a Global Bazaar', og det er selvsagt ikke tilfældigt.
 
- Vi er moderne nomader, der har lært, at intet står stille. Alt er i forandring og i konstant bevægelse i alle retninger, og det afspejler området med en kontur af trapper og et basar-inspireret univers. Den moderne nomade omfavner et selvstændigt, frisindet syn, men har samtidig brug for fællesskaber med ligesindede, og basaren er netop et mødested, hvor der udveksles historier og erfaringer, forklarer indretningsarkitekt og medejer af Studie FlyHelsted Mille Fly og fortsætter:
 
- I vores basar skinner det igennem, at vi generelt er blevet mere modige på farver. Vi tør lade inspiration fra Mellemøsten præge os i retning af brændte toner af orange, rød og blomme, som komplimenteres af de stærke farver turkis og blå samt de sarte nuancer lyserød og abrikos. Det eksotiske er flyttet lidt tættere på, og der er blevet plads til flere mønstre og mere vovede sammensætninger.
 
Trendzonen er geometrisk bygget op om trappeformer, hvilket med Flys ord giver "en sindssygt flot rumlig effekt". Zonen fungerer som altid som en slags ekstra udstillingsvindue for en række kuraterede udstillere og byder samtidig på en café og daglige, sansestimulerende events.
 
Praktiske masterclasses: Lær at åbne østers
Event-Zonen er et nyt tiltag på Formland og kreeres af Eckmann Studio. Området breder sig over 250 kvadratmeter i den diningrelaterede Hal G. Det bliver et farverigt område inspireret af klassiske franske dyder, og så bliver det et sted, hvor branchen kan mødes, og hvor den står på stribevis af unikke, øjenåbnende events.
 
- I Event-Zonen kan man opleve en række lærerige trendtalks og deltage i praktiske masterclasses, hvor man eksempelvis kan lære at åbne østers. Derudover har vi inviteret en række dygtige, kreative trendsættere, som hver især giver deres bud på en smuk og festlig borddækning, der fejrer nytårets komme. Event-Zonen rummer desuden en bar, hvor man kan både høre om og smage på de nyeste tendenser inden for drinks og cocktails, og endelig finder man caféen Fish & Cheese, fortæller stylist, trendhunter og ejer af Eckmann Studio Anette Eckmann og påpeger, at man bør kigge forbi området, fordi "inspiration til nytænkning er afgørende for, at man kan skubbe sin detailbutik godt ind i fremtiden".
 
Og det er netop, hvad Event-Zonen tilbyder sine besøgende - muligheden for at suge viden og nye idéer om trends og tendenser til sig, mens der samtidig bliver god mulighed for at netværke og møde interessante personligheder.
 
MCH: Vi ønsker at være i konstant bevægelse
Trendzonen er blevet en helt essentiel, foranderlig del af Formland, og Event-Zonen er en stor og kulinarisk orienteret tilføjelse. Projektleder i MCH Flemming Andersen glæder sig over begge zoner.
 
- Vi er rigtig glade for Trendzonens format og fortsatte udvikling, som flugter perfekt med vores ønsker for Formland i det hele taget. Vi bestræber os på altid at være i bevægelse, og derfor er det også en glæde, at vi nu er klar med en stor nyhed i form af Event-Zonen, som ligeledes tegner horisontudvidende, lyder det således fra Flemming Andersen.
 
Formland Autumn 2022 finder sted i MCH Messecenter Herning 18.-21. august.

Tags: Formland

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere