15.01.2019  |  Interior  |  Design

Formland forener design og bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi skal værne om vores planet og vores ressourcer. Det bliver ét af de budskaber, der kommer til at gå igen på Formland, når interiør- og designmessen for 70. gang inviterer besøgende indenfor og hylder den bæredygtige tankegang.

Hvordan kombinerer man omtanke for miljøet med design? Det forsøger Formland at give et bud på, når interiør- og designmessen inviterer branchen indenfor i MCH Messecenter Herning i dagene 31. januar til 3. februar. Her udfoldes den bæredygtige tankegang i flere forskellige aktiviteter, heriblandt FSC Design Award Exhibition hvor designstuderende viser fremtidens bæredygtige designs.
 
Generelt fokuserer Formland denne gang på naturen og bæredygtighed. Ud over FSC Design Award Exhibition kan man også opleve trendzonen 'A Kind of Nature', der hylder det naturlige i form af eksempelvis genbrug og naturlige materialer, ligesom aktivitetsprogrammet også byder på foredrag og paneldebatter om bæredygtighed, blandt andre 'Scandinavian and sustainable' ved svenske Stefan Nilsson (@Trendstefan). Desuden er Formlands messeguide også trykt på FSC-certificeret papir.
 
FSC Design Award Exhibition er et nyt tiltag, og hos Formlands projektteam ser man frem til for første gang at kunne byde de besøgende indenfor til denne oplevelse:
 
- Vi er utroligt glade for, at vi som partner til FSC Design Award kan være med til at støtte op om de unge design- og arkitektstuderende og samtidig i et bæredygtigt univers. Vi skal værne om vores klode, og vi skal værne om de dygtige upcoming designere, og når dette kan forenes i ét og samme projekt, så bliver det ikke meget bedre. Vi ser frem til at byde de unge designere velkomne på Formland Spring 2019, hvor de bliver en del af den etablerede designbranche, siger Formlands projektleder, Mai-Britt Risvig Flyvholm.
 
De studerende har alle deltaget i FSC Design Award, som blev afholdt i København i november, og Formlands besøgende kan derfor se frem til at opleve en spændende udstilling med blandt andre vinderne Emma Bukhave Vidarsson og Anna Ohmsen, der med lampen Frames løb med sejren.
 
Om Frames sagde dommerne: "Frames er en æstetisk og smuk lampe. Et super interessant design, der er dynamisk og funktionel, og som kan transformeres fra at have en tredimensionel til en todimensionel form. Frames er tænkt kommercielt og kan blive udviklet og udformet i mange materialer. Det er et yderst solidt design, selvom pendlen er tynd og fin i sit udtryk."
 
Formland Spring 2019 byder på flere end 350 udstillere fra interiør- og designbranchen og finder sted 31. januar til 3. februar i MCH Messecenter Herning.
 

Tags: Formland

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere