14.12.2020  |  Business  |  Branchenyt

Formland flytter messedato

Formland flytter nu officielt messen fra februar til marts 2021.

Formland melder nu ud, at den kommende messe flyttes fra 4.-7. februar til 11.-14. marts 2021.

Baggrunden for flytningen fra februar er forlængelsen af de gældende coronarestriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, frem til 28. februar 2021.

Beslutningen om de nye datoer i marts sker efter gode dialoger, ønsker og opbakning fra branchen - om behovet for at mødes, når det igen er muligt.

"Vi følger smittesituationen og restriktionerne tæt. Når myndighederne kan melde ud om perioden efter 28. februar, vil vi naturligvis opdatere på situationen for Formland Spring i marts. Det er den kortsigtede planlægningshorisont, der er mulig i denne helt ekstraordinære tid", fortæller Formland på sin hjemmeside.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere