22.04.2020  |  Business  |  Branchenyt

Formland Autumn 2020: arbejder på alternativ løsning

Coronakrisen har vendt verden på hovedet, og mange må tænke alternativt. Arrangørerne bag Formlandmessen er heriblandt.

Events, messer og store begivenheder er herhjemme blevet aflyst og rykket til senere på året. For design- og interiørbranchen har planerne for Formlands Autumn-udgave 13.-16. august været et stort spørgsmålstegn, for hvordan afvikler man en stor messe, hvis man maks. må samle 500 personer?

Men nu er der lidt nyt fra arrangørerne i Herning. Ifølge en besked sendt til alle udstillere i dag, lyder det:

”Med regeringens udmelding i går om et max. antal på 500 personer samlet til og med august, kan vi naturligvis ikke gennemføre Formland Autumn 2020 i sin nuværende form.

Vi arbejder fortsat med forskellige scenarier og vil komme med information, så snart vi har noget konkret klar”.

Desuden afsluttes beskeden med et håb om forståelse og tålmodighed i denne ekstraordinære situation, vi alle befinder os i.

www.formland.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere