13.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

Se influencernes favoritter på Formland

Formland annoncerer hvilke influencers, der kan opleves i området til SELECTED BY.

Området SELECTED BY på Formland, hvor toneangivende influencers kuraterer deres favoritter fra messens udstillere er til messen i august har fået ny placering. Det betyder at området både har fået mere plads og mere synlighed på messen.

Denne gang er det følgende influencers fra designbranchen og deres favoritter, der kan opleves:

  • Anette Eckmann, der er trendekspert og ejer af Eckmann Studio, @eckmannstudiocopenhagen
  • Allan Torp, der er blogger, influencer og ejer af bloggen Bungalow5, @bungalow5dk
  • Louise Dorph, der er designer, influencer og ejer af Louise Dorph, @louisedorph
  • Bahne Frederiksberg Centret, der sidste år vandt Designbaseprisen og i år blev kåret som vinder af GIA Retail Award på International Housewares Show i Chicago.

SELECTED BY har været en fast del af Formland siden Spring 2018.
Området er skabt for at vise tidens trend og tendenser set med forskellige eksperters øjne. Det er hensigten at de udvalgte skal inspirere, samt style og fortolke et område med afsæt i deres egne stilarter og på den måde udfordre den almindelige tankegang og skabe nye formater på trends og produkterne.

www.formland.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere