31.01.2020  |  Business  |  Branchenyt

Formland åbnet med fokus på nærvær, kækhed og væredygtighed

Formland Spring åbnede torsdag dørene til den 72. udgave af interiør- og designmessen i MCH Messecenter Herning og fokus var på nærvær, købeglæde og væredygtighed.

Nærvær og kækhed var på dagsordenen hos messens åbningstaler, den kendte journalist og tv-vært Thomas Skov, der i sin tale bl.a. fortalte anekdoter fra sin barndom, hvor han selv deltog på Formland med sine forældre, der havde en stand på messen.

”Det var en kæmpe oplevelse for mig at være med, og nogle af de små oplevelser, jeg havde som messedreng, har sat sig fast og fulgt mig helt ind i mit voksenliv”, sagde han og opfordrede desuden udstillerne til at fokusere på det personlige møde, men på en kæk måde:

”Danmark trænger til at blive kækt igen og hvorfor ikke starte her på Formland? Make Formland kæk again - det kan nemlig være en ganske god kickstarter til det personlige møde”, lød rådet fra Thomas Skov.

Scandi 2.0

På foredragsscenen i Hal L er der alle dage spændende trendtalks og inspirerende foredrag om alt fra fremtidens forbrugere, krise i detailhandlen? tips til Instagram fra både danske og internationale eksperter. Jill Hawkins fra The Future Thief talte om at den skandinaviske stil har passeret sin salgsdato, nu når nye trends som individualitet, luksus og maksimalisme vinder frem. Så hvordan skal den skandinaviske stil udvikle sig for at følge med i en mere global påvirket verden? Ifølge Jill Hawkins er det muligt ved at lytte til de store forandringer, der er på vej og hun præsenterede termen Scandi 2.0, der skal kunne favne den nye skandinaviske, globale stil, der godt kan være andet end minimalistisk.

Trends, Talenter og Iværksætteri

Messen byder traditionen tro også på et væld af kreative trendområder, udstillinger og communities såsom Studio FlyHelsteds imponerende område 'The Art of Living' i Hal D hvor temaet er væredygtighed, caféen 'The Villa' i Hal H, Selected By i Hal L og One-området i Hal F. 

I Hal F kan man desuden besøge talentfulde designstuderende fra KADK og VIA, mens man i Creators Community i Hal L kan gå på opdagelse blandt 60 særligt udvalgte iværksættere. Torsdagen blev afsluttet med at vinderen af Creators Community Design Award 2020 blev fundet. Vinderen blev virksomheden GLØD, som vandt prisen for deres lovende letvægts lampe med et sundt lys, der ikke forstyrrer kroppens naturlige søvnhormon. Med prisen følger en stand på Formland Autumn 2020 og en check på € 5.000.

Formland holder åbent frem til på søndag, alle dage kl. 9-17.

www.formland.dk 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere