16.08.2019  |  Business  |  Branchenyt

Formland åbnet med fokus på forandring

Forandring var nøgleordet, da Formland Autumn 2019 torsdag åbnede.

Til denne 71. udgave af Formland er der 468 udstillere og masser af aktiviteter og foredrag på programmet.

Den første Formland-messe fandt sted i 1984 og der er siden dengang sket meget, hvilket administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen også kom omkring i sin åbningstale torsdag morgen.

”Det har i sandhed været 35 år, der har budt på en verden, et samfund og dermed også jeres markeder i konstant forandring. 35 år, der har budt på medgang og modgang. 35 år, der har budt på et Formland, hvor vi hver eneste gang i fællesskab har gjort os umage med at afspejle tiden”, sagde Georg Sørensen.

Forandring var også temaet, da ledelsesrådgiver og foredragsholder Torben Wiese efterfølgende holdt oplæg om at bryde vaner og være forandringsskabende.

”Man skal være forandringsparat, ja, men det er ikke nok alene. Nævn mig en virksomhed i verden, der er blevet nummer ét af at være parat? Det er en taberstrategi. Vi ønsker os mennesker, leverandører, partnere og udstillere på Formland, der er forandringsskabende”, fastslog Torben Wiese, og fortsatte:

”Hjernen elsker vaner, for det føles trygt at gøre, som vi plejer. Men der sker rigtig mange forandringer nu om dage. Min opfordring er derfor løbende at spørge dig selv, om der er noget, du skal justere - og spørg også dine kollegaer, om der er noget, I skal justere? Gode vaner hjælper jer til at nå jeres mål, mens dårlige vaner forhindrer jer i at nå dem. Jeg håber derfor, at Formland bliver den mest vanebrydende messe for jer nogensinde.”

Frem til og med søndag er der rig mulighed for at gå på opdagelse på messen, hos de forskellige udstillere, se deres nyheder og bare blive inspireret.

www.formland.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere