18.02.2022  |  Business  |  Trends

Formex trenden: Ny komfort, kvalitet og personlighed

Formex Trends for foråret og sommeren 2022 byder på tre trendtemaer – ‘Joy of Comfort’, ‘Still Waters Run Deep’ og ‘Euphoric Escapism’. I Joy of Comfort revurderer vi vores livsstil, i Still Waters Run Deep, værdsætter vi kvalitet og tænker bæredygtigt og holdbart, og i Euphoric Escapism frigør vi vores personlighed og leger med farver og mønstre.

Før hver messe præsenterer Formex en trendrapport, som baseres på analyser fra Formex’ brede netværk. Trenden til foråret og sommeren byder på tre temaer: Joy of Comfort, Still Waters Run Deep og Euphoric Escapism.

Joy of Comfort
Med så meget uro og turbulens, som vores omverden lige nu skaber, er det svært at vide, hvordan man skal forholde sig, blandt andet når det gælder de store valg i livet, som hvilket produkt, man skal vælge, for at vores jord skal bestå de kommende generationer. Materialerne er bløde, og farveskalaen rummer lyse neutraler i kombination med lys abrikos og mild gul.

Still Waters Run Deep
“Stille vand løber dybt”, lyder et engelsk ordsprog, som beskriver en rolig person med intelligens og klarsyn. Det er også sådan, vi tænker, når vi forbruger. Vi gør det med omtanke. Vi vælger møbler, som vi kan leve med længe. Stilen er klassisk moderne med en farveskala i de blå og natur nuancer.

Euphoric Escapism
Hvem vil ikke gerne flygte fra virkeligheden ind imellem? Efter en tung start på det nye år, er længslen efter sol og sommer ekstra mærkbar. Når rabarberknopperne titter frem, tager vi en dukkert i søen, eller hvorfor holder vi ikke et skønt ‘poolparty’, som varer hele sommernatten. I de kommende sæsoner ser vi en trend, der består af smukke, klare pasteller. Det ses både i moden og i interiørbranchen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere