29.12.2021  |  Business  |  Branchenyt

Formex i januar aflyses

Stockholmsmässan har netop meddelt, at Formex, som skulle have fundet sted fra 18.-21. januar, aflyses.

Beslutningenom at aflyse Formex, der er truffet i samarbejde med brancheorganisationen PUFF (Presentgrossisternas Företagarförening), hænger sammen med den øgede smittespredning af covid-19 i Sverige med et forventet peak i midten af januar. Næste Formex arrangeres 23.-26. August 2022.


Ifølge pressemeddelelsen håbede Stockholmsmässan til det sidste, at Formex kunne gennemføres som planlagt.


”Formex er Nordens største messe og mødeplads for indretnings- og designbranchen, og vi vil give den de allerbedste forudsætninger. Eftersom den ligger i januar, påvirks den specielt hårdt af pandemien. Vi har derfor i dialog med PUFF valgt at aflyse og i stedet satse fuldt ud på messen i august”, siger Chicie Lindgren, forretningschef Stockholm Design Events på Stockholmsmässan.
”Givet omstændighederne, som ligger uden for vores kontrol, synes vi, det er klogt at aflyse. Ny sigter vi i stedet på sensommerens eftertragtede messe”, siger Stefan Juhlin, VD for PUFF.


Det digitale event Formex Talks vil blive gennemført som planlagt den 18. januar, og i maj lanceres et nyt, mere enkelt event for indretnings- og designbranchen, lyder det fra messen.

Stockholmsmässans aktuelle kalender inden for området Stockholm Design Events ser ud som følger:
Formex Talks (digitalt), 18. januar
Stockholm Design Week, 7.–13. februar
Stockholm Design & Architecture Talks (digitalt), 7.–13. februar
Event for indretnings- og designbranchen uge 20 i maj
Formex, 23.–26. august
Stockholm Design Week august/september
Stockholm Furniture & Light Fair, 6.–9. september
www.stockholmsmassan.se

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere