29.12.2021  |  Business  |  Branchenyt

Formex i januar aflyses

Stockholmsmässan har netop meddelt, at Formex, som skulle have fundet sted fra 18.-21. januar, aflyses.

Beslutningenom at aflyse Formex, der er truffet i samarbejde med brancheorganisationen PUFF (Presentgrossisternas Företagarförening), hænger sammen med den øgede smittespredning af covid-19 i Sverige med et forventet peak i midten af januar. Næste Formex arrangeres 23.-26. August 2022.


Ifølge pressemeddelelsen håbede Stockholmsmässan til det sidste, at Formex kunne gennemføres som planlagt.


”Formex er Nordens største messe og mødeplads for indretnings- og designbranchen, og vi vil give den de allerbedste forudsætninger. Eftersom den ligger i januar, påvirks den specielt hårdt af pandemien. Vi har derfor i dialog med PUFF valgt at aflyse og i stedet satse fuldt ud på messen i august”, siger Chicie Lindgren, forretningschef Stockholm Design Events på Stockholmsmässan.
”Givet omstændighederne, som ligger uden for vores kontrol, synes vi, det er klogt at aflyse. Ny sigter vi i stedet på sensommerens eftertragtede messe”, siger Stefan Juhlin, VD for PUFF.


Det digitale event Formex Talks vil blive gennemført som planlagt den 18. januar, og i maj lanceres et nyt, mere enkelt event for indretnings- og designbranchen, lyder det fra messen.

Stockholmsmässans aktuelle kalender inden for området Stockholm Design Events ser ud som følger:
Formex Talks (digitalt), 18. januar
Stockholm Design Week, 7.–13. februar
Stockholm Design & Architecture Talks (digitalt), 7.–13. februar
Event for indretnings- og designbranchen uge 20 i maj
Formex, 23.–26. august
Stockholm Design Week august/september
Stockholm Furniture & Light Fair, 6.–9. september
www.stockholmsmassan.se

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere