11.11.2021  |  Interior  |  Belysning

Forglem mig ej

Som mørkere og kortere dage langsomt er begyndt at melde sin ankomst, er det tid til at sikre sig en hyggelig stemning med det rette lys. Mød Forget Me Not og Rosette Mini: De nyeste skud på stammen i Umages belysningskollektion.

Tilføj et blomstrende touch til indretningen med Forget Me Not. Lampen er lavet i egetræsfiner, og dens skandinaviske håndværk og organiske former vil skabe en følelse af varme og skandinavisk natur til ethvert hjem. 

Kombinér Forget Me Not med dennye Rosette Mini - en canopy med en, tre eller fem G4 fatninger, og udskift lampeskærm eller størrelse med tiden - som trends kommer og går eller nye behov opstår. Rosette mini kommer med en hvid diffuser, der sammen med den nye Idea G4-pære garanterer en blød og behagelig belysning.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere