11.11.2020  |  Interior  |  Brugskunst

Forårstegn i vintermørket

Selvom der er længe til, at man kan se anemoner pible op af jorden, kan man nyde synet af den lille forårsblomst med Koustrup og Co.’s nye serie Blå Anemone.

Formidling af smukke naturillustrationer og viden om naturen er en passion for Koustrup & Co., som brænder for alt, der har med naturen, haven og miljøet at gøre.

Derfor lægger brandet også stor vægt på bæredygtighed og miljørigtige materialer, når nye kollektioner skabes. Alle bomuldstekstiler er økologiske, der benyttes kun vandbaserede trykfarver, og alle bakker er fremstillet i bæredygtig, nordisk birkefinér med miljøvenlig coating.

Serien består af pudebetræk, serveringsbakker, foldeparaplyer porcelænskrus og altmuligpunge.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere