19.04.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Forårsfornemmelser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kalenderen siger forår, og vi går nu mod lysere tider. Skab ekstra hygge med de nye bæredygtige solcelledrevne lanterner.

Aston lanternerne er et nyt og fuktionelt design inspireret af den maritime atmosfære. Tag lanternerne med til stranden og nyd en solnedgang, placér dem på havebordet eller sæt den rundt på terrassen eller haven, hvor de kan lyse op i de sene aftentimer.

Aston kommer som krukker i 3 forskellige størrelser, som lanterne og som fakkel og er produceret i klart rillet glas. Alle med brunt låg, hvorpå solcellen er placeret. Krukkerne og lanternen har alle en sort læderhank. Faklen et sort spyd.

Aston solar Krukker:

Ø12 x H12cm – Vejl. udsalg kr. 299

Ø14 x H16cm – Vejl. udsalg kr. 349 

Ø20 x H20cm – Vejl. udsalg kr. 499

Aston solar lanterne

Ø12 cm x H28,5cm – Vejl. udsalg kr. 349

Aston solar fakkel

Ø10 x H50cm – Vejl. udsalg kr. 349

Solcellerne lader op i løbet af dagen og tænder automatisk, når solen går ned. Lanternerne skal blot stille et sted, hvor de får masser af lys i løbet af dagen. De vil lyse op, når mørket falder på. Solcellerne skal blot bruge lys i 2 timer, hvorefter de kan lyse i op til 8 timer.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere