21.02.2022  |  Interior  |  Design

Forår i skovbunden

Foråret ligger på lur. Det kribler og krabler i skovbunden, hvor små spirer af grønt maser sig op gennem bark og muld for at indtage verden med fornyet liv, håb og strunk, vårlig ynde. Et sted i nærheden, godt gemt af krat og buskads, bryder en ælling ud af sit skjold.

Etly Klarborgs forårskollektion tæller en familie af kække harekillinger, finurlige lam, kyllinger og kære bamser. En serie der opstod for mere end 30 år siden, da den fantasifulde designer syntes der manglede opmuntrende påske- og forårsting i kølvandet på julen.

“Efter jeg pakkede nisserne og julepynten ned, følte jeg, der blev så tomt. Pyntede man op til påske, var det ofte med billig pynt, som blev smidt ud, når højtiden var ovre, og det syntes jeg var en skam, så jeg skabte en serie af nuttede dyrebørn, der kunne skabe glæde mange år frem. Flere af mine gamle kunder begyndte at efterspørge påske- og forårsdesigns og i 2016 besluttede jeg mig derfor for at fortsætte universet af nuttede dyrebørn”, fortæller Etly Klarborg.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere