15.12.2021  |  Interior  |  Accessories

Fnugfri forførelse

Kom velklædt ud ad døren med den nye fnugrulle fra Zone Denmarks Singles kollektion. Rullen fjerner hår og fnug effektivt og kan også bruges til at fjerne hår og overfladesnavs fra tekstilmøbler.

Stil den fremme i entreen, og kom fnugfri ud ad døren - og ha' også gerne én stående ved garderobeskabet, så man hurtigt kan friske tøjet op. 

Rullens papir rives af efterhånden, som den anvendes, og ekstra ruller kan købes separat. Den kan anvendes til de fleste refills, men Zone Denmark tilbyder også ekstra ruller med 90 lag, så man får lidt flere fnugfri dage før næste skift.

Fnugrullen fås i Black, Warm Grey, Elm Green og Cocoa Brown.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere