05.01.2023  |  Interior  |  Outdoor

Flyt frokosten udenfor

Endelig er det tid til at flytte middagsselskaber, søndagsfrokoster og weekendbruncher udenfor. Broste Copenhagen gøre overgangen til den nye sæson så let som muligt med en ny serie af elegante og funktionelle møbler til altan, terrasse eller baghave. 

I overensstemmelse med vores danske rødder er designet slankt og minimalistisk med en let og indbydende kvalitet. Det gør Eden til de perfekte møbler til ethvert uderum, som du ønsker at dele med familie, venner eller bare et stille øjeblik i dit eget selskab.

 Eden-serien er lavet med lige så stor fokus på detaljen som på funktionalitet og komfort. Alle stole kan stables, bordene kan klappes sammen, og hver enkelt del er fremstillet med minimal brug af pulverlakeret stål. Designets lige linjer skaber et subtilt skyggespil, der tilføjer et dekorativt touch til overfladen på din træterrasse eller de omgivende vægge i dit yndlingshjørne.   

www.brostecopenhagen.com

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere