09.06.2022  |  Interior  |  Accessories

Flydende linjer

Sammenflettende, flydende blødhed - ingredienserne til den nye vase Node fra Rosenthals Studio-serie er enkle, og resultatet er forførende. 

Designeren bag vasen, Martin Hirth, har i udviklingen anvendt et typisk designprincip på formen af ​​vasen: Bevægelse, sammensmeltning og transformation.

Med Node hældes der bogstaveligt talt dette princip ind i en voluminøs, geometrisk knudeform, hvilket skaber en vase, der en skulptur.

Node fås i tre farveudgaver: i hvid, mørkegrøn og rose.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere