13.07.2021  |  Furniture  |  Design

Flettet nyhed

Jørgen Bækmark var tegnestueleder hos FDB Møbler i hele ni år og skabte i den tid den ikoniske fletserie, som mange kender Bækmark for.  

FDB Møbler lancerer nu den fine, enkle og funktionelle skammel J83 i en udgave i røget eg, som fremhæver træets årer og understøtter fletsædet på fineste vis.  

Også de populære stole J80, J81 og J82 fås i denne udgave - og derfor er skamlen i røget eg også en naturlig tilføjelse til sortimentet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere