17.04.2018  |  Business  |  Branchenyt

Flere store brands til skandinavisk designmesse

Flere store brands, heriblandt en del danske har meldt deres ankomst til en af efterårets designmesser.

Efterårets udgave af Oslo Design Fair, der finder sted fra den 29. august til den 1. september byder på flere nye udstillere heriblandt mange store brands, lyder det i en pressemeddelelse udsendt fra den norske messe.

Firmaer som &tradition, Fredericia, HAY, by Lassen, Gubi og Normann Copenhagen er allerede nu at finde på udstillerlisten til denne sjette udgave af messen i Lillestrøm.

“Vi har arbejdet målrettet på at opbygge messen som landets bedste inden for design og indretning, og vi er utrolig glade for, at så mange store, profilerede møbelproducenter opfatter Oslo Design Fair som en spændende arena at være med på”, fortæller Grete Sivertsen, der er kreativ leder af messen, i en pressemeddelelse.

Noget af det, der fra starten har været med til at adskille Oslo Design Fair fra andre designmesser, er et imponerende fagligt program af foredrag og talks med både nationale og internationale talere fra design- og interiørbranchen. Temaet for årets messe og foredragsprogram er ”Moment”, der på engelsk betyder et øjeblik i tid, mens det på norsk betyder et vigtigt øjeblik. Temaet afspejler en samtid, hvor den hurtige teknologiske udvikling sammen med en voksende global og social generation Z tvinger os til at reflektere over, hvordan vi vil leve vores liv.

Som noget nyt åbner messen op for publikum, og inviterer den design- og interiørinteresserede offentlighed ind på messen om lørdagen den 1. september 2018.

”Folk handler i stigende grad på nettet, men nu kan alle design- og interiørinteresserede komme på messen, hvor de kan se og føle produkterne, før de kommer i butikkerne. De kan møde folkene bag mærkerne, de kan opleve vores mange inspirerende udstillinger, og de vil også have adgang til de foredrag, der finder sted om lørdagen,” fortæller Cathrine Finsæther Eriksson, der er direktør for Oslo Design Fair.

Oslo Design Fair finder sted i dagene 29. august til 1. september i Lillestrøm, Oslo.

www.oslodesignfair.no

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere