29.04.2019  |  Dining  |  Table top

Flere poetiske blomster

Royal Copenhagen præsenterer nye steldele til blomst.

Med stellet blomst har den hollandske kunstner Wouter Dolk i samarbejde med form- og dekorationsdesignere fra Royal Copenhagen genfortolket en af de ældste stel i Royal Copenhagens historie, Blå blomst fra 1800-tallet. Nu føjes nye elegante produkter til blomsts florale univers; et ovalt fad, der måler 24 cm og nye mindre tallerkener, der måler 15 cm og fås med tre forskellige motiver.

Med den karakteristiske kantede form er det ovale fad dekoreret med en frodig funkia, der blomstrer i fuldt flor hen over den store, hvide overflade. 

De nye mindre tallerkener fås med tre forskellige dekorationer; en kamelia, viburnum og påskelilje. Og kan både bruges alene eller sammen med de tidligere lancerede frokosttallerkener, der har motiverne en fransk anemone eller en hyacint.

www.royalcopenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere