19.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

Flere messeaflysninger og udskydelser

Som konsekvens af de nuværende rejserestriktioner ser Messe Frankfurt det endnu en engang nødvendigt at udskyde et udvalg af planlagte messer. Dette gælder Prolight + Sound, International Consumer Goods Show samt de sammenlagte Heimtextil, Techtextil og Texprocess, som alle skulle have fundet sted i enten april eller maj i år.

Det står ikke særlig godt til i det tyske messelandskab. Forbud om afholdelse af arrangementer og messer samt fortsatte rejserestriktioner, gør det tilsyneladende umuligt at planlægge de kommende messer i april og maj.  

Derfor har Messe Frankfurt i samråd med kunder og partnere besluttet at udskyde hybridmessen Prolight + Sound i april og de tre sammenlagte tekstilmesser HeimtextilTechtextil og Texprocessder skulle have løbet af stablen i majTil april vil man heller ikke kunne opleve International Consumer Goods Showda messen aflyses.

“Coronapandemien er fortsat i centrum og vores planer har ikke kunne undslippe dens greb. I lyset af den nuværende situation vil det ikke være muligt for os at holde internationale messer, som lever op til deltagerens forventninger”, fortæller Detlef Braun, bestyrelsesmedlem hos Messe Frankfurt.

Digitale forhåbninger
De årlige forårsmesser er essentielle i design og interiør-branchens trendbaserede ordrecyklushvilket betyder, at den forsatte stime af aflysninger og messeudskydelser bringer betydelige usikkerheder for branchens aktører. 

Som kompensation vil Messe Frankfurt derfor gennemføre flere digitale events, heriblandt Consumer Goods Digital Day til april. Fokusset på online-tilstedeværelsen bliver suppleret af Nextrade, der giver producenter mulighed for at præsentere produktsortimentetYderligere digitalisering af indhold for HeimtextilTechtextil og Texprocess samt Prolight + Sound er allerede på vej, oplyser Messe Frankfurt.

"Den fortsatte nedlukning af detailhandlen vores besøgslande har gjort relevante informationer og aktuelle løsninger essentielleUnder denne flygtige tid forsøger vderfor at tilfredsstille efterspørgslen med digitale alternativer”, siger Detlef Braun.

Den foreløbige messekalender lyder derfor som følger. Heimtextil vil nu finde sted fra den 11.-14. januar 2022, efterfulgt af Christmasword fra den 28. januar til den 1. februar og Paperworld samt Creativeworld fra den 29. januar til den 1. februar. 

Ambiente vil åbne messedørerne fra den 11.-15. februar 2022 og Prolight + Sound løber af stablen den 26.-29 april. Techtextil og Texprocess vil blive afholdt i andet kvartal af 2022.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere