08.04.2021  |  Interior  |  Design

Fleksibel indretning

Et vægmonteret TV kan let komme til at fastlåse indretningen af et rum. Men sådan behøver det ikke at være. Eva Solo Furnitures Carry TV-stander kan stilles frem og gemmes væk efter behov, så den gør indretningen langt mere fleksibel end et vægmonteret TV.

Som en nyhed kommer Carry nu i sort pulverlakeret stål. Det elegant underspillede design løfter en helt almindelig lavpraktisk funktion. TV-standeren tilfører den højteknologiske fladskærm en skandinavisk lethed og minder om et staffeli i sit formsprog, når den løfter TV’et fra gulvet.

Carry TV-standeren passer til fladskærme fra 40" op til 65". Fladskærmen bliver holdt på plads af to stilfulde læderstropper. De er med til at understrege enkelheden i produktet, og de får fladskærmen til at tage sig godt ud bagfra, så den sagtens kan placeres midt i rummet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere