29.03.2023  |  Interior  |  Dekoration

Flammens form

SMD Design, den familieejede designvirksomhed med produktion i Småland, præsenterer lysestagen Ester. Lysestagen blev udviklet i samarbejde med den kendte designer Monica Förster under udvidelsen af Backens Kirkegård i Umeå.

Lysestagens karakteristiske form henter inspiration fra en flammes naturligt bløde form. At tænde et lys er en tankevækkende og ceremoniel handling, som længe har været meningsfuld tradition. Ester er lavet af rustfrit stål, sandstøbt aluminium og med en mundblæst glaskuppel. 
"Mundblæst glas og sandstøbt aluminium, sammen danner materialerne lysestagen Ester, et fundament for fordybelse og reflcetion", siger Monica Förster om Esters materialeegenskaber og design. 

www.smddesign.se

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere