01.10.2018  |  Interior  |  Udstyr

Fjernstyret el-kontakt

Ewa Home er en svensk/dansk start-up virksomhed med en vision om at forenkle vores travle hverdag med intelligente smart-home produkter med en intuitiv funktionalitet i et stilrent og moderne design i høj kvalitet.

Med Ewa Home kan du nemt styre al hjemmets elektronik, hvor end du befinder dig i verden. Via en app og den fjernstyrede el-kontakt, Ewa Switch, forenes moderne funktion og design.

Ewa Switch er med sine mange intelligente funktioner, den el-kontakt på det europæiske marked med flest funktioner samlet i ét og samme produkt. Ideen om kontakten udsprang af en række behov for at lette hverdagen.

Findes til både iPhone og Android.

www.ewahome.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere