06.10.2020  |  Business  |  Branchenyt

Fjerde kvartal byder på messer i flere former

Messer begynder så småt at pible frem i Frankurt: Det sidste kvartal af 2020 kommer til at rumme en række events, herunder Hypermotion – Messe Frankfurts første hybridevent.

Messe Frankfurts event Hypermotion kommer til at afholdes den 10.-12. november. Selve konceptet er en såkaldt multimodal innovationsplatform, der fokuserer på fremtiden inden for logistik og mobilitet. Som Messe Frankfurts første hybridmesse, vil eventen huse eksempler på digital teknologi.

”Hos Hypermotion kombinerer det bedste af to verdener, både fysisk og virtuelt: Personlig interaktion og virtuelle netværksmuligheder”, fortæller Detlef Braun, bestyrelsesmedlem hos Messe Frankurt.

Blandt speakerne hos Hypermotion er whistleblower Edward Snowden og forfatter Marc Elsberg.

Fra den 10. til den 12. november vil Formnext også blive afholdt i udelukkende digitalt format under navnet ’Formnext Connect, hvor industrikolleger i fremstillingsbranchen kan mødes virtuelt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere